Het is inmiddels een vast gegeven, jaarlijks worden in april de sportprijzen van Kaag en Braassem uitgereikt. Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Coach en het Sporttalent van het jaar 2021.

Sportverkiezing-logo

Helaas moeten wij u informeren dat de sportverkiezing op 21 april 2021 is geannuleerd.
Afgelopen periode hebben wij als organisatie gekeken naar de voordrachten uit de gemeente. Er zijn wel enkele voordrachten ontvangen, maar véél te weinig om te kunnen spreken van een echte ‘verkiezing’.

Het is inmiddels een vast gegeven, jaarlijks worden in april de sportprijzen van Kaag en Braassem uitgereikt. Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Coach en het Sporttalent van het jaar 2021.

Winnaars-sportverkiezing-2019

Op 15 april 2021 zijn de sportprijzen van Kaag en Braassem over het jaar 2019 uitgereikt. Wij als organisatie hopen dat jullie het ook mooi vonden om nog één keer terug te kijken naar het fantastische sportjaar 2019!

Sportverkiezing-logo

Op 15 april is het zover! De sportverkiezing Kaag en Braassem zal dit jaar vanwege de omstandigheden plaatsvinden in de vorm van een livestream! Een andere opzet dan voorgaande jaren, maar zeker een avond om naar uit te kijken. Stuur de link door naar vrienden en familie zodat we er met z’n alleen een mooie verkiezing van kunnen maken!

prijzen-sportverkiezing

Vanwege de omstandigheden is de Sportverkiezing Kaag en Braassem 2019 verplaatst naar 15 april 2021. Afhankelijk van de maatregelen zal de invulling/locatie z.s.m. bekend worden gemaakt.

Sportverkiezing-2018-kaag-en-braassem

Jaarlijks vindt in april de Sportverkiezing Kaag en Braassem plaats. Afgelopen april kon de uitreiking van de sportprijzen 2019 niet plaatsvinden vanwege de ingestelde maatregelen ter bestrijding van het coronavirus. Als nieuwe datum voor de uitreiking werd 15 oktober 2020 geprikt. Het lijkt er echter op dat we ook in oktober geen uitreiking met publiek kunnen organiseren. De Stichting Sportpromotie Kaag en Braassem, de organisator van de Sportverkiezing, heeft daarom besloten de uitreiking van de sportprijzen op te schorten tot het voorjaar van 2021.

Als de situatie het toelaat, zullen tijdens de bijeenkomst in het voorjaar van 2021 de Sportverkiezing 2019 en 2020 worden gecombineerd. De verwachting is dat de Sportverkiezing 2020 slechts een beperkt aantal genomineerden oplevert, omdat in 2020 vele sportactiviteiten niet plaatsvinden vanwege de aanwezigheid van het coronavirus.

Houdt u de website www.sportpromotiekaagenbraassem.nl in de gaten voor actuele informatie over de Sportverkiezing Kaag en Braassem.

Bekijk hieronder de genomineerde sport(st)ers en coaches.

Lees meer

Sportpromotie-kaag-en-braassem-567

In verband met de nieuwe maatregelen t.a.v. de bestrijding van het “Coronavirus” zal de Sportverkiezing 2019 worden verplaatst. Natuurlijk is dit gezien de omstandigheden meer dan logisch en zullen later dit jaar op 15 oktober 2020 alsnog de sportprijzen van 2019 worden uitgereikt. Ook zullen wij de Sportweek Kaag en Braassem annuleren, welke georganiseerd zou worden van 18 t/m 25 april 2020. 2019 was een mooi sportjaar en wij zijn dan ook blij dat we de sportverkiezing kunnen verplaatsen naar de nieuwe datum. Bekijk hieronder alle details.

Lees meer

Sportverkiezing-2018-kaag-en-braassem

Op donderdag 13 april 2019 worden de sportprijzen van Kaag en Braassem uitgereikt. Op basis van de prestaties die zij in 2019 hebben geleverd, zijn vanuit de gemeenschap sporters en teams voorgedragen voor de verkiezing. Uit alle voordrachten heeft de jury vervolgens drie genomineerden gekozen in de categorieën Parasporter, Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sportcoach en Sportploeg. Én nieuw dit jaar: de aanmoedigingsprijs voor diverse talenten binnen de gemeente Kaag en Braassem. Bekijk foto’s alle informatie over de sportverkiezing op de sportverkiezing pagina.

Lees meer

Het is inmiddels een vast gegeven, jaarlijks worden in april de sportprijzen van Kaag en Braassem uitgereikt. Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Coach en het Sporttalent van het jaar 2019.

Lees meer