Sportverkiezing-logo

Helaas moeten wij u informeren dat de sportverkiezing op 21 april 2021 is geannuleerd.

Afgelopen periode hebben wij als organisatie gekeken naar de voordrachten uit de gemeente. Er zijn wel enkele voordrachten ontvangen, maar véél te weinig om te kunnen spreken van een echte ‘verkiezing’.

Dat is natuurlijk ook niet vreemd. In 2021 hebben competities lange tijd stil gelegen, sporten was lange tijd niet mogelijk in georganiseerd verband en zo is het dus heel verklaarbaar dat we nauwelijks voordrachten hebben ontvangen. In 2023 zullen we een gecombineerde sportverkiezing 2021 en 2022 organiseren. Dus de voordrachten die wij over 2021 hebben ontvangen zullen wij zeker betrekken in die sportverkiezing.

Hou met ons de prestaties van de sporters, teams en coaches in 2022 in de gaten en laten we met elkaar zorgen voor een mooi sportjaar en dus op donderdag 20 april 2023 voor een spetterende sportverkiezing 2021 en 2022.