De winnaars van de sportverkiezing 2022!

Op donderdag 20 april 2023 zijn de winnaars van de sportverkiezing Kaag en Braassem bekendgemaakt in Poco Más, Roelofarendsveen! Tijdens deze feestelijke bijeenkomst hebben de sporters weer mooie prijzen in ontvangst mogen nemen door de prestaties die zij in 2021/2022 hebben behaald.  Bekijk hieronder de winnaars van de sportverkiezing.

SPORTTALENT: Fleur Hartveld (schaatsen)
SPORTMAN: Johan van Velzen (Darten)
SPORTVROUW: Chloé Hoogendoorn (Schaatsen
SPORTPLOEG: Sloepweesje, heren (Roeien)
AANMOEDIGINGSPRIJS: EMM’21 G-Team (Voetbal)
OEUVREPRIJS: Femke Heemskerk (Zwemmen)
Zonder twijfel zullen alle sporters uit de gemeente Kaag en Braassem ook in 2023 weer mooie resultaten laten zien. Wij als Stichting Sportpromotie Kaag en Braassem kijken dan ook alweer uit naar de nominaties voor de sportverkiezing 2023. Het nomineren van sporters zal in de loop van het jaar weer mogelijk zijn via de formulieren op sportpromotiekaagenbraassem.nl
Tot volgend jaar!