Het is inmiddels een vast gegeven, jaarlijks worden in april de sportprijzen van Kaag en Braassem uitgereikt. Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Coach en het Sporttalent van het jaar 2022.

Sporters voordragen
Tot en met 31 januari 2023 kunt u uw favoriete sporter(s) uit Kaag en Braassem voordragen. Ken je een sporter/sportster/team/talent/coach die afgelopen jaar een bijzondere prestatie heeft behaald? Geef dit dan door via een van de formulieren op de website zodat wij een lijst met genomineerde sporters kunnen maken. Daarnaast zijn er ook sporters uit de gemeente die kans maken op een speciale aanmoedigingsprijs.

Het is hierbij belangrijk dat u duidelijk beschrijft wat de betreffende sporter, sportploeg, talent of coach in 2022 voor bijzondere prestatie(s) heeft geleverd. Een jury, bestaande uit oud-topsporters, zal uit alle voordrachten in iedere categorie drie personen/ploegen nomineren en de uiteindelijke winnaars kiezen.

Op donderdagavond 20 april 2023 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst. Hierover later meer informatie.