Stichting Sportpromotie Kaag en Braassem

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de Sportweek in Kaag en Braassem? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Over ons

De Stichting Sportpromotie Kaag en Braassem is in 2010 opgericht met als doel om inwoners van de gemeente Kaag en Braassem te stimuleren meer te gaan sporten; jong en oud, met of zonder handicap, autochtoon of allochtoon.

Werkgroep
Een enthousiaste werkgroep, samengesteld uit vertegenwoordigers vanuit verschillende dorpskernen en sportaccommodaties, zet zich in om tot een mooi sportaanbod te komen.

De werkgroep bestaat uit Rob van der Geest, Marit van der Star, Rob van der Hoorn, Karel Caron, Dammes van der Poel, Renz Rotteveel en Inge van der Hoorn. Heeft u vragen over de Sport Week Kaag en Braassem, dan kunt u één van ons altijd aanspreken.

Sport Week Kaag en Braassem
In aansluiting op de Nationale Sport Week, die georganiseerd wordt door het Nationale Sportplatform, organiseren wij in onze gemeente onze eigen Sport Week. Wij proberen als stichting zoveel mogelijk sportverenigingen uit de gemeente te activeren om deel te nemen aan de Sport Week Kaag en Braassem en hun deuren te openen voor het grote publiek. Door de organisatie van extra sportevenementen en het gratis openstellen van trainingen, kunnen inwoners kennis maken vele sportmogelijkheden binnen de gemeente.  Wij organiseren de sportweek in het voorjaar buiten de landelijke sportweek om aangezien deze in september tijdens de Kermisweek plaatsvindt.

Voorbeeldfunctie
Het grote succes van de Sport Week Kaag en Braassem 2010 is niet onopgemerkt gebleven. In 2010 heeft de Stichting een projectplan opgesteld, waarin onder meer de doelstellingen en het draaiboek zijn opgenomen. Het Nationale Sportplatform heeft dit projectplan ‘geadopteerd’ en gebruikt dit als voorbeeld voor andere gemeenten.

Sponsors maken het mogelijk
Zonder onze sponsors zouden we de Sport Week Kaag en Braassem niet kunnen organiseren. Daarom willen we onze hoofdsponsors, de Rabobank, Kroes en partners en de Lions, en andere sponsors zoals de gemeente Kaag en Braassem, Verdel ICT en Media, PIM Print, Rob van der Geest Sport 2000, Karwei, Hobéon, PLUS Van Dijk, Ondernemersvereniging Kaag en Braassem Oost, Bikezone, Ploeg Kozijnen, Mooren Auto, Versspecialist Van der Poel, Zoetemelk Pro Indoorcycling, Bloksma Keukens en OVA Ondernemersvereniging Kaag en Braassem hartelijk bedanken voor hun steun.

De Stichting Sportpromotie Kaag en Braassem is ervan overtuigd dat sporten goed is voor de gezondheid en wenst iedereen veel sportplezier toe tijdens de komende Sport Week!

Sportpromotie-kaag-en-braassem-567

Meld een sport(st)er, sporttalent, sportteam of sportcoach aan voor de sportverkiezing 2023!