Sportweek

Van 18 tot en met 24 april 2020 vindt de Sportweek Kaag en Braassem plaats. In de hele gemeente openen veel verenigingen hun deuren voor jong en oud om mee te doen met verschillende sportactiviteiten. De sportweek zal geopend worden op met verschillende demonstraties.

Programma

Opening Sportweek 201918 april 2020
Sportverkiezing 23 april 2020
Jeugdsportdag 24 april 2020

Sportieve activiteiten tijdens de Sportweek

Veel verenigingen uit de gemeente organiseren tijdens de Sportweek (extra) activiteiten die gratis te bezoeken zijn. Er is voor ieder wat wils. Bent u op zoek naar een nieuwe, sportieve uitdaging? Of heeft u gewoon zin om eens een andere sport uit te proberen? We kunnen u nu al beloven dat u ook in 2020 veel verschillende sporten kunt beoefenen tijdens de Sportweek. Bekijk op de website van de desbetreffende vereniging voor de activiteiten en trainingstijden.

Tijdens de sportweek organiseren we ook de sportverkiezing van de gemeente Kaag en Braassem. Klik hier voor meer informatie.

Koningsspelen

Tijdens de koningsspelen 2020 zal er een divers aanbod van verschillende sporten aangeboden worden aan alle kinderen van groep 5 t/m 8. De koningsspelen zullen georganiseerd worden op en rondom de sportvelden van WVC en DOSR. De clinics worden aangeboden door verenigingen uit de gemeente Kaag en Braassem. Ook worden er spelen aangeboden als slagbal en atletiek. Het doel van de koningsspelen is om de jeugd kennis te laten maken met een breed aanbod sporten uit de regio.
Ben jij (bestuurlijk) lid van een vereniging binnen de gemeente Kaag en Braassem en de vereniging een clinic aan willen bieden tijdens de Koningsspelen? Stuur dan een email met antwoorden op de volgende vragen naar: Noortje van Haestregt – noortjevanhaestregt@ssba.net
– Naam vereniging/informatie over de clinic
– Hoe groot kunnen de groepen zijn?
– Wat voor soort locatie hebben jullie nodig? (binnen/buiten)
Laten we samen met jullie er een leuke sportieve dag voor onze leerlingen van maken. We hopen dat jullie ook enthousiast zijn. Mocht u meer informatie willen over deze dag, neem dan gerust contact op met Noortje van Haestregt – Docent bewegingsonderwijs SSBA.
Sportweek Kaag en Braassem

Bekijk hieronder de foto’s van de opening van de sportweek 2019 op het Noordplein in Roelofarendsveen.