Sportverkiezing

Vanwege de omstandigheden is de Sportverkiezing Kaag en Braassem 2019 verplaatst naar het voorjaar van 2021. Tijdens deze feestelijke avond worden de sportprijzen van Kaag en Braassem uitgereikt. Op basis van de prestaties die zij in 2019 hebben geleverd, zijn vanuit de gemeenschap sporters en teams voorgedragen voor de verkiezing. Uit alle voordrachten heeft de jury vervolgens drie genomineerden gekozen in de categorieën Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Parasporter/coach, Sportcoach en Sportploeg.

Tijdens de feestelijke uitreiking in de Rabobank in Roelofarendsveen zullen de winnaars bekend worden gemaakt. De jury bestaat dit jaar uit Sanne van der Star, Ronald van den Ing, Claudia van den Heiligenberg en Renz Rotteveel. Bekijk de jury hier

Wilt u aanwezig zijn bij de uitreiking, stuurt u dan een mail met uw naam en indien nodig uw adres naar info@sportpromotiekaagenbraassem.nl. De kaarten voor de sportverkiezing zijn bij voorkeur op te halen bij Rob vd Geest Sport 2000 of worden opgestuurd naar het adres dat is opgegeven bij de aanvraag.

Sportverkiezing-logo
  • Rabobank, Het Oog 1, Roelofarendsveen

  • Voorjaar 2021

  • Zaal open 19.15 uur - Aanvang programma 19.45 uur