Sportverkiezing

De sportverkiezing 2021 die op op 21 april 2022 georganiseerd zou worden is geannuleerd. Helaas hebben wij door het feit dat er door corona minder gesport is onvoldoende nominaties ontvangen.

Er zijn wel enkele voordrachten ontvangen, maar véél te weinig om te kunnen spreken van een echte ‘verkiezing’. Dat is natuurlijk ook niet vreemd. In 2021 hebben competities lange tijd stil gelegen, sporten was lange tijd niet mogelijk in georganiseerd verband en zo is het dus heel verklaarbaar dat we nauwelijks voordrachten hebben ontvangen. In 2023 zullen we een gecombineerde sportverkiezing 2021 en 2022 organiseren. Dus de voordrachten die wij over 2021 hebben ontvangen zullen wij zeker betrekken in die sportverkiezing.

Op 21 april 2022 worden de sportprijzen van Kaag en Braassem over het jaar 2021 uitgereikt. Op basis van de prestaties die zij in 2021 hebben geleverd, zijn vanuit de gemeenschap sporters en teams voorgedragen voor de verkiezing. Uit alle voordrachten heeft de jury vervolgens winnaars/winnaressen gekozen in de categorieën Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Parasporter/coach, Sportcoach en Sportploeg.

Tijdens de feestelijke uitreiking zullen de winnaars bekend worden gemaakt. De jury bestaat dit jaar uit Alieke Hoogenboom, Ronald van den Ing, Claudia van den Heiligenberg en Renz Rotteveel. Bekijk de jury hier

We hopen dat de aankomende editie van de sportverkiezing met sporters, vrienden en familie georganiseerd kunnen worden. Zodra de definitieve locatie bekend is kunt u zich aanmelden om aanwezig te zijn. U kunt dan  een mail sturen met uw naam en indien nodig uw adres naar info@sportpromotiekaagenbraassem.nl. De kaarten voor de sportverkiezing zijn bij voorkeur op te halen bij Rob vd Geest Sport 2000 of worden opgestuurd naar het adres dat is opgegeven bij de aanvraag. (Meer informatie volgt)

Sportverkiezing-logo
  • Locatie volgt

  • 20 april 2023

  • Vanaf 19.00 uur