Sportverkiezing

Op 21 april 2022 worden de sportprijzen van Kaag en Braassem over het jaar 2021 uitgereikt. Op basis van de prestaties die zij in 2021 hebben geleverd, zijn vanuit de gemeenschap sporters en teams voorgedragen voor de verkiezing. Uit alle voordrachten heeft de jury vervolgens winnaars/winnaressen gekozen in de categorieën Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Parasporter/coach, Sportcoach en Sportploeg.

Tijdens de feestelijke uitreiking zullen de winnaars bekend worden gemaakt. De jury bestaat dit jaar uit Alieke Hoogenboom, Ronald van den Ing, Claudia van den Heiligenberg en Renz Rotteveel. Bekijk de jury hier

We hopen dat de aankomende editie van de sportverkiezing met sporters, vrienden en familie georganiseerd kunnen worden. Zodra de definitieve locatie bekend is kunt u zich aanmelden om aanwezig te zijn. U kunt dan  een mail sturen met uw naam en indien nodig uw adres naar info@sportpromotiekaagenbraassem.nl. De kaarten voor de sportverkiezing zijn bij voorkeur op te halen bij Rob vd Geest Sport 2000 of worden opgestuurd naar het adres dat is opgegeven bij de aanvraag. (Meer informatie volgt)

Sportverkiezing-logo
  • Locatie volgt

  • 21 april 2022

  • Vanaf 19.00 uur