Sportverkiezing

Op 15 april 2021 zijn de sportprijzen van Kaag en Braassem over het jaar 2019 uitgereikt. Op basis van de prestaties die zij in 2019 hebben geleverd, zijn vanuit de gemeenschap sporters en teams voorgedragen voor de verkiezing. Uit alle voordrachten heeft de jury vervolgens winnaars/winnaressen gekozen in de categorieën Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Parasporter/coach, Sportcoach en Sportploeg.

De afgelopen jaren is deze verkiezing altijd met sporters, familie en vrienden georganiseerd in de Rabobank en helaas was dit deze verkiezing niet mogelijk vanwege de omstandigheden. Vanwege deze reden is er voor gekozen om de Sportverkiezing 2019 door middel van een livestream succesvol af te ronden.

Klik op de knop hieronder om de livestream terug te kijken. Veel plezier!

Tijdens de feestelijke uitreiking zijn de winnaars bekend gemaakt. De jury bestond dit jaar uit Alieke Hoogenboom, Ronald van den Ing, Claudia van den Heiligenberg en Renz Rotteveel. Bekijk de jury hier

Tijdens de feestelijke uitreiking zullen de winnaars bekend worden gemaakt. De jury bestaat dit jaar uit Alieke Hoogenboom, Ronald van den Ing, Claudia van den Heiligenberg en Renz Rotteveel. Bekijk de jury hier

Mocht de sportverkiezing uiteindelijk alsnog met sporters, vrienden en familie georganiseerd kunnen worden dan kunt u zich aanmelden om aanwezig te zijn. U kunt dan  een mail sturen met uw naam en indien nodig uw adres naar info@sportpromotiekaagenbraassem.nl. De kaarten voor de sportverkiezing zijn bij voorkeur op te halen bij Rob vd Geest Sport 2000 of worden opgestuurd naar het adres dat is opgegeven bij de aanvraag. (Meer informatie volgt)

Sportverkiezing-logo
  • Livestream

  • 15 april 2021

  • Vanaf 19.00 uur