Vanwege de omstandigheden is de Sportverkiezing Kaag en Braassem 2019 verplaatst naar 15 april 2021. Tijdens deze feestelijke avond worden de sportprijzen van Kaag en Braassem uitgereikt. Op basis van de prestaties die zij in 2019 hebben geleverd, zijn vanuit de gemeenschap sporters en teams voorgedragen voor de verkiezing. Uit alle voordrachten heeft de jury vervolgens drie genomineerden gekozen in de categorieën Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Parasporter/coach, Sportcoach en Sportploeg.

De afgelopen jaren is deze verkiezing altijd met sporters, familie en vrienden georganiseerd in de Rabobank en wij begrijpen dat dat dit jaar vanwege de omstandigheden hoogst waarschijnlijk geen optie is. Vanwege deze reden zijn wij op zoek naar een andere invulling waarin we deze verkiezing van 2019 toch succesvol af kunnen ronden. Dit kan zijn op een buitenlocatie, binnen volgens de maatregelen of een livestream. Afhankelijk van de maatregelen zal de invulling/locatie z.s.m. bekend worden gemaakt. Houd de website of Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

Bekijk hieronder nogmaals de genomineerde sport(st)ers en coaches.

Aanmoedigingsprijs

 • Yoeri van Bostelen – Schaatsen
 • Owen van der Meer – Voetbal
 • Seth Oomen – Tafeltennis

De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde):

Parasporter

 • Patrick van Klink – Boccia
 • Jareth van der Weijden – Badminton
 • Gabriëlle van Driel – (Coach)

Sporttalent

 • Kyan l’Ami – Tennis
 • Colin Duivenvoorden – Schaatsen
 • Chloé Hoogendoorn – Schaatsen/Inline Skaten

Sportvrouw

 • Wilan Gies Broesterhuizen – Voetbal
 • Britt van Leijden – Handbal
 • Sosha Zuiderduin – Schaatsen

Sportman

 • Thijmen Goppel – Voetbal
 • Loek Hartog – Autoracen
 • Reno van Heiningen – Voetbal

Sportploeg

 • ROAC Heren 1 – Voetbal
 • VV Woubrugge 1 Dames – Voetbal
 • WVC 1 Dames – Voetbal

Sportcoach

 • Stefan van Klink – Wielrennen
 • Hein Lelieveld – Voetbal
 • Marcel van der Poel – Taekwondo