Sportverkiezing-2018-kaag-en-braassem

Op donderdag 13 april 2019 worden de sportprijzen van Kaag en Braassem uitgereikt. Op basis van de prestaties die zij in 2019 hebben geleverd, zijn vanuit de gemeenschap sporters en teams voorgedragen voor de verkiezing. Uit alle voordrachten heeft de jury vervolgens drie genomineerden gekozen in de categorieën Parasporter, Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sportcoach en Sportploeg. Én nieuw dit jaar: de aanmoedigingsprijs voor diverse talenten binnen de gemeente Kaag en Braassem. Bekijk foto’s alle informatie over de sportverkiezing op de sportverkiezing pagina.

Aanmoedigingsprijs

 • Yoeri van Bostelen – Schaatsen
 • Owen van der Meer – Voetbal
 • Seth Oomen – Tafeltennis

De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde):

Parasporter

 • Patrick van Klink – Boccia
 • Jareth van der Weijden – Badminton
 • Gabriëlle van Driel – (Coach)

Sporttalent

 • Kyan l’Ami – Tennis
 • Colin Duivenvoorden – Schaatsen
 • Chloé Hoogendoorn – Schaatsen/Inline Skaten

Sportvrouw

 • Wilan Gies Broesterhuizen – Voetbal
 • Britt van Leijden – Handbal
 • Sosha Zuiderduin – Schaatsen

Sportman

 • Thijmen Goppel – Voetbal
 • Loek Hartog – Autoracen
 • Reno van Heiningen – Voetbal

Sportploeg

 • ROAC Heren 1 – Voetbal
 • VV Woubrugge 1 Dames – Voetbal
 • WVC 1 Dames – Voetbal

Sportcoach

 • Stefan van Klink – Wielrennen
 • Hein Lelieveld – Voetbal
 • Marcel van der Poel – Taekwondo

Uitreiking sportprijzen op 23 april 2020

Op donderdagavond 23 april worden de winnaars bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de grote zaal van Rabobank Groene Hart Noord in Roelofarendsveen. De genomineerden, een aantal van hun familieleden, vrienden en sportverenigingen worden hiervoor door de organisatie uitgenodigd.

Wil u aanwezig zijn bij de uitreiking, stuurt u dan een mail met uw naam en indien nodig uw adres naar info@sportpromotiekaagenbraassem.nl. De kaarten voor de sportverkiezing zijn bij voorkeur op te halen bij Rob vd Geest Sport 2000 of worden opgestuurd naar het adres dat is opgegeven bij de aanvraag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.