Sportpromotie-kaag-en-braassem-567

In verband met de nieuwe maatregelen t.a.v. de bestrijding van het “Coronavirus” zal de Sportverkiezing 2019 worden verplaatst. Natuurlijk is dit gezien de omstandigheden meer dan logisch en zullen later dit jaar op 15 oktober 2020 alsnog de sportprijzen van 2019 worden uitgereikt. Ook zullen wij de Sportweek Kaag en Braassem annuleren, welke georganiseerd zou worden van 18 t/m 25 april 2020. 2019 was een mooi sportjaar en wij zijn dan ook blij dat we de sportverkiezing kunnen verplaatsen naar de nieuwe datum. Bekijk hieronder alle details.

Sportverkiezing 2019

Datum: 15 oktober 2020
Locatie: Rabobank Groene Hart Noord, Het Oog 1 in Roelofarendsveen
Tijd: Vanaf 19.30 uur

Wil jij aanwezig zijn bij de uitreiking van de sportprijzen op  donderdagavond 15 oktober ? Stuur dan een e-mail naar info@sportpromotiekaagenbraassem.nl en krijg te zijner tijd een of meer gratis toegangsbewijzen thuisgestuurd.

Heb je vragen over de Sportverkiezing? Neem dan contact op met de Stichting Sportpromotie Kaag en Braassem via bovenstaand email adres.

Met vriendelijke groet,

Stichting Sportpromotie Kaag en Braassem

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.