Het is inmiddels een vast gegeven, jaarlijks worden in april de sportprijzen van Kaag en Braassem uitgereikt. Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Coach en het Sporttalent van het jaar 2019.

Sporters voordragen
Tot en met 31 januari 2020 kunt u uw favoriete sporter(s) uit Kaag en Braassem voordragen. Nieuw bij deze verkiezing is dat de sporter/sportster/team/talent/coach actief moet zijn of wonend in de gemeente Kaag en Braassem. Daarnaast kunt u ook een sporter/sportster/team/talent/coach voordragen niet in Kaag en Braassem woont, maar hier wel een belangrijk deel van zijn of haar jeugd heeft doorgebracht én/of lid is geweest van een lokale sportvereniging. Ken je een sporter/sportster/team/talent/coach die afgelopen jaar een bijzondere prestatie heeft behaald? Geeft dit dan ook want misschien maken zij wel kans op een speciale aanmoedigingsprijs.

Wilt u een sporter of sportploeg voordragen, dan kan dat hier. Het is hierbij belangrijk dat u duidelijk beschrijft wat de betreffende sporter, sportploeg, talent of coach in 2019 voor bijzondere prestatie(s) heeft geleverd. Een jury, bestaande uit oud-topsporters, zal uit alle voordrachten in iedere categorie drie personen/ploegen nomineren en de uiteindelijke winnaars kiezen.

Op donderdagavond 23 april 2020 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.