Kom in de kas roelofarendsveen

Kom in de Kas Roelofarendsveen op een bijzonder feestelijke en muzikale manier geopend door de Peuters en Kleuters van DOSR. De officiële openingshandeling wordt om 10.00 uur bij Naktuinbouw verricht door burgemeester Van der Velde -Menting. .

Komt u zwaaien en mee trainen?
De sporters zijn al druk bezig met de voorbereidingen op hun bijzondere treinreis en hopen dat er op zaterdag 6 april veel mensen langs de kant van de weg zullen staan om ze welkom te heten.

U bent van harte uitgenodigd om naar ze te zwaaien en om aan te sluiten bij de training met uw kinderen.

Aansluitend kunt u uiteraard de acht deelnemende bedrijven bezichtigen. Er is van alles te zien en te beleven. Van een plantenlaboratorium en een ambachtelijke tulpenteelt op een zorg- en beleveniskwekerij tot hypermoderne bedrijven.  Onderweg kunt u ook genieten van de extra activiteiten die op de bedrijven georganiseerd worden zoals levendige muziek, een tentoonstelling over de ontwikkeling van de tuinbouw, een knuffelhoek met dieren en kunst maken met oude materialen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.