Sportverkiezing-2018-kaag-en-braassem

Op donderdag 11 april 2019 worden de sportprijzen van Kaag en Braassem uitgereikt. Op basis van de prestaties die zij in 2018 hebben geleverd, zijn vanuit de gemeenschap sporters en teams voorgedragen voor de verkiezing. Uit alle voordrachten heeft de jury vervolgens drie genomineerden gekozen in de categorieën Sportman, Sportvrouw, Sporttalent en Sportploeg. Én nieuw dit jaar: de prijs voor de Sportcoach van het jaar.

De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde):

Sporttalent

 • Nilla Broström – Taekwondo
 • Loek Hartog – Autoracen/Karten
 • Chloé Hoogendoorn – Schaatsen/Inline Skaten

Sportvrouw

 • Femke Heemskerk – Zwemmen
 • Alieke Hoogenboom – Beachracing/duathlon/hardlopen
 • Irene van der Laan – Zwemmen

Sportman

 • Thijmen Goppel – Voetbal
 • Mischa Heemskerk – Catamaran zeilen
 • Kai Verbij – Schaatsen

Sportploeg

 • DOSR A1 – Voetbal
 • Ruige M8 – Roeien
 • Bouw Van Wijk en Ruud Hoogenboom – IJszeilen

Sportcoach

 • Tim van der Meer – Waterpolo
 • Arnold van der Poel – Schaatsen
 • Marcel van der Poel – Taekwondo

Uitreiking sportprijzen op 11 april 2019

Op donderdagavond 11 april worden de winnaars bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de grote zaal van Rabobank Groene Hart Noord in Roelofarendsveen. De genomineerden, een aantal van hun familieleden, vrienden en sportverenigingen worden hiervoor door de organisatie uitgenodigd.

Wil u aanwezig zijn bij de uitreiking, stuurt u dan een mail met uw naam en indien nodig uw adres naar info@sportpromotiekaagenbraassem.nl. De kaarten voor de sportverkiezing zijn bij voorkeur op te halen bij Rob vd Geest Sport 2000 of worden opgestuurd naar het adres dat is opgegeven bij de aanvraag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.