Sportpromotie-kaag-en-braassem-567

Vanavond vindt het Sportcafé 2019 plaats in het gemeentehuis van Kaag en Braassem in Roelofarendsveen. Tijdens deze bijeenkomst willen wij verschillende onderwerpen bespreken ter behoeve van verdere sportstimulering in de gemeente Kaag en Braassem. Op welke punten kunnen verenigingen verbeteren en/of samenwerken met andere verenigingen? Is er behoefte aan de bijdrage van kennis vanuit de Stichting sportpromotie Kaag en Braassem? Onder andere deze punten zullen besproken worden tijdens de bijeenkomst.

Niet aanwezig bij het Sportcafé 2019, maar wel ideeën of behoefte aan kennis in bepaalde (sport) onderwerpen? Mail je vragen/opmerkingen naar: info@sportpromotiekaagenbraassem.nl 

Programma Sportcafé 2019

20.00 uur
Opening Rob v.d. Geest
Welkomstwoord Wethouder van der Wereld

20.30 uur
Behandeling stellingen door Rob v.d. Hoorn

Stellingen Sportcafé 6 maart 2019

1. Sportaanbod en sportdeelname in de Gemeente Kaag en Braassem zijn beide hoog, is er nog behoefte aan verdere sportstimulering in onze Gemeente? Zo ja, waarom, zo nee, waarom niet?
2. Met name aan het individueel beoefenen van sport ontstaat steeds meer behoefte, kan daar door verenigingen en sportorganisaties op worden ingespeeld? Zo ja, hoe dan, zo nee, waarom niet?
3. Voor het besturen van sportorganisaties is specifieke kennis nodig, die kennis wordt slechts beperkt aangeboden. Het gaat dan om vraagstukken op het terrein van:
– Duurzaamheid van accommodaties;
– Btw compensatie regelingen enz.
De stichting zou een bijdrage kunnen leveren aan het verzorgen van die kennis behoefte. Zo ja, op welke onderwerpen, zo nee, wat is het alternatief?
4. Is aan een sportplatform in de Gemeente Kaag en Braassem behoefte? Zo ja waarom en met welke functie, zo nee waarom niet?
5. Wij kunnen, als vereniging of sportorganisatie, onze eigen boontjes wel doppen. Wij zien geen meerwaarde in aangeboden professionaliseringsactiviteiten of kennisdeling met andere verenigingen.
6. Als er interessante sprekers worden uitgenodigd, dan zullen wij zeker wel aanwezig zijn bij een SportCafé.
7. Een platform (sportcafé) met vertegenwoordigers uit de sport, het bedrijfsleven, de gemeentelijke overheid is interessant om van elkaar te leren en kennis te delen. Zo ja, over welke onderwerpen denkt u dan, zo nee waarom niet?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.