Sportpromotie-kaag-en-braassem-567

De Stichting Sportpromotie Kaag en Braassem geniet zijn bekendheid vanwege de organisatie van de lokale sportweek, de jeugdsportdag en de jaarlijkse sportverkiezing. Wij willen echter meer zijn dan een organisatie die jaarlijks in één week van zijn aanwezigheid blijk geeft.

Sport is een ‘groot goed’ in onze gemeenschap en ook van de georganiseerde sportbeoefening wordt ruimschoots gebruik gemaakt door de inwoners van onze Gemeente. Dat georganiseerde sportaanbod in stand houden vraagt bestuurders die op een professionele wijze in staat zijn verenigingen en organisaties te leiden enerzijds en anderzijds op deskundige wijze in staat zijn de inhoud van het aanbod op niveau te houden.

Als stichting willen wij inventariseren of er behoefte bestaat aan het georganiseerd leveren van een bijdrage aan bestuurders, coaches en trainers om op professionele wijze zo’n sportorganisatie te besturen en de leden/deelnemers op deskundige wijze te begeleiden.

Daarom organiseren wij op woensdag 6 maart 2019, vanaf 20.00 uur een bijeenkomst in het Gemeentehuis. Tijdens deze bijeenkomst willen wij met sportbestuurders, politiek actieve inwoners, sponsoren, coaches en trainers onderzoeken of die behoefte aan verdere deskundigheidsbevordering bestaat en zo ja, waaruit die behoefte dan bestaat.

Aan de hand van de uitkomst van deze inventariserende bijeenkomst zullen wij een aanbod gaan doen om in de behoefte te gaan voorzien.

Voor de bijeenkomst op 6 maart 2019 kunt u zich uiterlijk vóór donderdag 28 februari 2019, 12.00 uur, aanmelden via het formulier op deze pagina of via info@sportpromotiekaagenbraassem.nl

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.