Sportcafe-2019-november

Medio november willen wij het vervolg op het sportcafé organiseren. Tijdens deze bijeenkomst willen wij met sportbestuurders, politiek actieve inwoners, sponsoren, coaches en trainers een aantal onderwerpen bespreken ter behoeve van bestuurlijke zaken of stimulering van de sport in de gemeente Kaag en Braassem.

Op Sportpromotiekaagenbraassem.nl/sportcafe staat een formulier waarbij je kunt aangeven welke onderwerpen voor jouw vereniging interessant zijn. Aan de hand van de uitkomst van deze inventariserende enquete zullen wij een avond organiseren waarbij de meest gekozen onderwerpen besproken gaan worden.

Je kunt de onderwerpen doorgeven via het formulier op de pagina of via info@sportpromotiekaagenbraassem.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *