Sportverkiezing-2018-KaagenBraassem

Het is inmiddels een vast gegeven, jaarlijks worden in april de sportprijzen van Kaag en Braassem uitgereikt. Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en het Sporttalent van het jaar 2018. Én nieuw dit jaar: de prijs voor de Sportcoach van het jaar.

Sporters voordragen
Tot en met 31 januari 2019 kunt u uw favoriete sporter(s) uit Kaag en Braassem voordragen. De sporter die u voordraagt hoeft niet in Kaag en Braassem te wonen, maar moet hier wel een belangrijk deel van zijn of haar jeugd hebben doorgebracht én lid zijn geweest van een lokale sportvereniging. Ook kunt u een lokale sportploeg en de coach van een lokaal sportteam voordragen om te worden verkozen tot de beste van 2018.

Wilt u een sporter of sportploeg voordragen, dan kan dat hier. Het is hierbij belangrijk dat u duidelijk beschrijft wat de betreffende sporter, sportploeg of coach in 2018 voor bijzondere prestatie(s) heeft geleverd. Een jury, bestaande uit oud-topsporters, zal uit alle voordrachten in iedere categorie drie personen/ploegen nomineren en de uiteindelijke winnaars kiezen.

Op donderdagavond 11 april 2019 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.