Het duurt nog even voor het zover is, maar op donderdag 19 april 2018 zullen we de prijzen uitreiken van de Sportverkiezing 2017. U kunt nu alvast sporters en ploegen voordragen om in aanmerking te komen voor de titel Sportman, Sportvrouw, Sporttalent of Sportploeg van het Jaar 2017.

Wij hebben in onze gemeente een grote sportcultuur en veel enthousiaste en fanatieke sporters. Een aantal zelfs van wereldformaat. Wij zijn op zoek naar sporters en ploegen die in het jaar 2017 bijzondere prestaties hebben geleverd. Via het voordrachtformulier kunt u gemotiveerd een sporter en/of ploeg voordragen in één van de categorieën.

Dien uw voordracht in via het daarvoor bestemde formulier [LINK]. 

Goed om te vermelden is het dat in de categorie ‘Sporttalent’ sporters vallen die in 2017 tussen de 13 en 17 jaar oud zijn

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.