Genomineerden Sportverkiezing Kaag en Braassem bekend

Op donderdag 21 april 2016 worden de sportprijzen van Kaag en Braassem uitgereikt. Op basis van de presentaties die zij in 2015 hebben geleverd, zijn vanuit de gemeenschap sporters en teams voorgedragen voor de verkiezing. Uit alle voordrachten heeft de jury vervolgens drie genomineerden gekozen in de categorieën Sportman, Sportvrouw, Sporttalent en Sportploeg.

De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde):

Sportman van het Jaar

Mischa Heemskerk | Catamaran zeilen
Kai Verbij | Schaatsen
Mark van den Berg | Kite-buggy

Sportvrouw van het Jaar

Alieke Hoogenboom | Veldrijden
Tessa Boogaard | Schaatsen
Margot Boer | Schaatsen

Sporttalent van het Jaar

Daan Hogerhuis | Zwemmen
Mike van der Poel | Voetbal
Danny Verdel | Schaatsen

Sportploeg van het Jaar

Ruige M8 | Sloeproeien
Bouw van Wijk en Ruud Hogenboom | IJszeilen
DOSR Heren 1 | Voetbal

Uitreiking sportprijzen op 21 april

Op donderdagavond 21 april worden de winnaars bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de grote zaal van Rabobank Groene Hart Noord in Roelofarendsveen. De genomineerden, een aantal van hun familieleden, vrienden en sportverenigingen worden  hiervoor door de organisatie uitgenodigd. Wil jij ook aanwezig zijn, stuur dan even een e-mail naar info@sportweekkaagenbraassem.nl met daarbij je naam en adres. Je krijgt dan gratis een entreebewijs thuisgestuurd. Het aantal entreebewijzen is beperkt, dus wees er snel bij.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.