Genomineerden Sportverkiezing Kaag en Braassem 2014 bekend

Vrijdag 27 maart 2015 heeft de jury van de sportverkiezing 2014 van de gemeente Kaag en Braassem de genomineerden gekozen uit de voordrachten voor sporttalent, sportploeg, sportvrouw, sportman en sporttrots 2014.

 

De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde):

Sporttalent

 • Sem Koster – inline skaten
 • Savannah Audier – schaatsen
 • Danny Verdel – schaatsen

Sportploeg

 • sv ROAC heren 1 – voetbal
 • sv ROAC dames 1 – handbal
 • Ramses Sjaffies – darten

Sportvrouw

 • Tessa Boogaard – schaatsen
 • Claudia van den Heiligenberg – voetbal
 • Alieke Hoogenboom – mountainbike

Sportman

 • Jurgen van Diemen – wielrennen
 • Renz Rotteveel – schaatsen
 • Ronald Ligtenberg – schaatsen

Sporttrots

Vorig jaar konden alleen sporters voor de titel in aanmerking komen die inwoner van de gemeente Kaag en Braassem zijn. Omdat Kaag en Braassem inmiddels vele topsporters heeft voortgebracht, die voor hun sport naar een andere plaats zijn verhuisd, is er dit jaar speciaal voor hen een extra categorie in het leven geroepen. Deze categorie is bedoeld voor sporters die in de gemeente Kaag en Braassem zijn opgegroeid, maar omwille van hun sport zijn verhuisd. In deze categorie, genaamd Sporttrots, zijn de volgende sporters genomineerd:

 • Margot Boer – schaatsen
 • Thijmen Goppel – voetbal
 • Kai Verbij – schaatsen
 • Femke Heemskerk – zwemmen
 • Bob de Jong – schaatsen

Uitreiking

De jury, bestaande uit notaris John Kroes (voorzitter), Ronald van den Ing, Karin Legemate, Richard van der Meer en Veronique van der Laan, maakt op donderdag 23 april 2015 tijdens een feestelijke bijeenkomst in Rabobank Groene Hart Noord de winnaars bekend.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.