Sponsorcontract met Rabobank verlengdMaandag 17 februari ondertekenden Rob van der Geest en Tom Boltje, voorzitter en penningmeester van Stichting Sportpromotie Kaag en Braassem en Marieke van Gelderen, medewerker Communicatie van Rabobank Groene Hart Noord het nieuwe sponsorcontract. Stichting Sportpromotie Kaag en Braassem en de Rabobank gaan een samenwerking van drie jaar aan. Rabobank Groene Hart Noord draagt de stichting een warm hart toe en is enthousiast over de activiteiten die gepland staan voor dit jaar. Met dit contract wil de bank een bijdrage leveren aan de vitaliteit en sportiviteit in de regio, met name voor jeugd en jongeren.

Rabobank Jeugd Sportdag

In de week van 21 tot en met 26 april zetten wij ons in om de Nationale Sportweek in Kaag en Braassem te organiseren. Een initiatief om de inwoners van Kaag en Braassem kennis te laten maken met allerlei sporten.

Speciaal voor de basisschooljeugd is de Rabobank Jeugd Sportdag op vrijdag 25 april. Tijdens deze dag sporten kinderen van de basisscholen uit de gemeente onder begeleiding van leerlingen van het Bonaventuracollege. De sponsoring door Rabobank omvat onder meer financiële steun en support van deze jaarlijks georganiseerde en groots opgezette sportdag.

Hiernaast organiseren we dit jaar voor het eerste de Sportverkiezing op donderdag 24 april, in samenwerking met RTVLokaal. Rabobank Groene Hart Noord stelt haar maatschappelijke ruimte beschikbaar voor deze avond.
Bron: Rabobank / RTVLokaal
Foto: Studio MiCa

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.